Μουσείο Τυπογραφείας

Της πόλης και των εκλογών

1.-μελλοντική δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων-2018ΕΙΝΑΙ ευχάριστο ότι τόσοι πολλοί συμπολίτες μας, μάλιστα νέοι στην ηλικία, διεκδικούν μια θέση στις επερχόμενες δημαρχιακές, περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές! Υποθέτει κανείς πως η πολιτική… επιστρέφει στη ζωή μας, ύστερα από 10 χρόνια απαξίωσης και απομάκρυνσης από αυτήν, ή ότι η απλή αναλογική κάπου θα χωρέσει τους περισσότερους, με τις συμπράξεις παρατάξεων. Οψόμεθα…

ΑΚΟΥΜΕ ωστόσο πολλά, έχουμε πολλές επισκέψεις σε φορείς, άφθονα χαμόγελα, πλήθος υποσχέσεων κ.ά. Τώρα, όταν εκλεγούν, όσοι εκλεγούν, και αντικρύσουν την πραγματικότητα με τη σφιχτή οικονομική πολιτική, τα νομικά ή νομοθετικά κωλύματα κ.λπ., ίσως απογοητευθούν, ίσως κάνουν υπομονή.

ΜΕΡΙΚΕΣ τοπικές επισημάνσεις για υπόψη: η προηγούμενη Δημοτική αρχή έχει κάνει πολλά, θα μπορούσε και περισσότερα. Αυτά που παραμένουν όμως… ακίνητα είναι η μελλοντική Βιβλιοθήκη (φωτ.) επί της Τζανακάκη και Ερωτοκρίτου, το Ρολόι, το παλιό Δημαρχείο (παλιά πόλη), το παλιό ΙΚΑ επί της Σολωμού-Νεάρχου), το παλιό Πολεμικό Μουσείο κ.λπ. Οι νέοι φερέλπιδες σκοπεύουν να τα βάλουν στην προεκλογική ατζέντα τους, ή «βλέπουμε και κάνουμε»;

1 σχολιο

  • [Coba] ~ 21 Μαρτίου 2019 ~ 10:12 ~ Απάντηση

    Σωστα όλα αυτα….άλλα πέραν από τους νεους φερελπιδες υποψήφιους…..δεν αρκουν μόνο τα χαμογελα οι χαιρετουρες κ οι φωτογραφίες….απαιτειται προγραμμα το οποιο δεν υπαρχει οσον αφορα την διεκδικηση της Περιφερειας των Δημων….Κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν αρκει το νεαρο της ηλικιας…..

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.