Μουσείο Τυπογραφείας

Της πόλης

1.-Πινακίδα ενημέρωση των ξένων επί της Τζανακάκη-Κήπος-2019-Σε λίγο καιρό τα νέα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια θα αναλάβουν έργο. Ελπίζουμε ωστόσο να έχουν ενημερωθεί, νέοι και παλιοί, για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της δημοτικής ή περιφερειακής αρμοδιότητάς τους. Eνα από τα “μικρά” θέματα αλλά σημαντικό για την εντύπωση που δίνει σε κάθε επισκέπτη μας, είναι η κατάσταση των παλιών ενημερωτικών πινακίδων (φωτ.) στην πόλη των Χανίων -και όχι μόνο. Η κατάστασή τους είναι όχι μόνο προβληματική αλλά και προσβλητική για τον κάθε Χανιώτη.

2.-Τουρισμός-Χανιά-2019

– Oλοι παραπονιούνται πως το τουριστικό ρεύμα προς τα Χανιά είναι φέτος μειωμένο. Μα, ο τουρισμός (φωτ.) μπορεί να είναι η λεγόμενη «βαριά βιομηχανία» μας, αλλά το «προϊόν» του είναι τόσο εύθραυστο και επισφαλές (ειδικά όταν δεν είναι ποιοτικό ή στηρίζεται αποκλειστικά σε συγκυρίες), ώστε πάντα πρέπει να έχουμε και άλλες εναλλακτικές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.