Μουσείο Τυπογραφείας

Την Κυριακή 18/11 ο “1ος Δρόμος Μουσούρων”

IMG_0239O Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον ΣΔΥΧ και τους Πολιτιστικούς-Αθλητικούς συλλόγους της περιοχής του Δ.Δ. Μουσούρων, διοργανώνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία “1ος Δρόμος Μουσούρων”.
Όπως τονίστηκε στη συνέντευξης Τύπου η οποία δόθηκε σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των εθελοντών. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πλατανιά, Αντώνης Φραγκονικολάκης, Γιώργος Παπουτσάκης, η υπεύθυνη αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη και ο πρόεδρος του ΣΔΥΧ, Γιώργος Αλογδιανάκης.
Όλοι τους έκαναν λόγω για μια διοργάνωση που θα βάλει τις βάσεις ώστε ο αγώνας αυτός να καθιερωθεί, ευχόμενοι ο καιρός να είναι “σύμμαχος” στην προσπάθειά τους.
Ο “1ος Δρόμος Μουσούρων” περιλαμβάνει δυο διαδρομές, που έχουν κοινή ώρα εκκίνησης (10.30πμ). Αυτή των 10χλμ θα ξεκινήσει από την πλατεία του Σκηνέ και μέσω Αλικιανού – Φουρνέ, ο τερματισμός θα γίνει στα Μεσκλά, ενώ η εκκίνηση αυτής των 4χλμ (για μικρούς και μεγάλους) θα δοθεί από τη γέφυρα του Φουρνέ και ο τερματισμός θα είναι επίσης στα Μεσκλά.

Από αριστερά οι κ. Ζομπανάκη, Φραγκονικολάκης, Μαλανδράκης, Αλογδιανάκης, Παπουτσάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.