Μουσείο Τυπογραφείας

Την επόμενη εβδομάδα εξελίξεις για τον ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια

MEGALAXWRAFIAΜέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθεί σε κυκλοφορία με διπλή κατεύθυνση ο ΒΟΑΚ στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.Ν.” Και αυτό γιατί εκτιμάτε ότι θα έχουν πραγματοποιηθεί οι βασικές εργασίες στερέωσης και τα συνεργεία θα μπορούν να εργάζονται κανονικά στο κάτω μέρος του δρόμου χωρίς να εμποδίζεται η κυκλοφορία.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΑΚ
Εν τω μεταξύ συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΟΑΚ στο Ηράκλειο και πήρε μια σειρά από αποφάσεις έγκρισης των τευχών δημοπράτησης και της διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού για τα έργα: 1) Νέος αγωγός ύδρευσης οικισμού Αλικιανού από υφιστάμενη γεώτρηση, 2) Νέος αγωγός μεταφοράς νερού ύδρευσης από το Κολένι Κισάμου στα δίκτυα ύδρευσης της τουριστικής ζώνης της Δ.Ε. Κολυμβαρίου. Και τα δύο έργα δημοπρατούνται από τον ΟΑΚ σε προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΥΑΒΑ που είναι ο κύριος του έργου και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” του Υπουργείου Εσωτερικών.
Το Δ.Σ. του ΟΑΚ αποδέχθηκε επίσης τη ρύθμιση των οφειλών του ΤΟΕΒ Φουρνέ μετά από αίτημα του τελευταίου.

ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ
Αποκαταστάθηκε από τον ΟΑΚ ζημιά στο δίκτυο άρδευσης στην περιοχή των Περβολίων. «Ήταν μια μεγάλη βλάβη που προέκυψε από σπάσιμο αγωγού άρδευσης. Τα συνεργεία του ΟΑΚ επενέβησαν άμεσα και αποκατέστησαν γρήγορα την άρδευση προκειμένου να δοθεί και πάλι νερό στους αγρότες» είπε το μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΚ κ. Β. Λιβάνιος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.