Μουσείο Τυπογραφείας

Τιμήθηκε η μνήμη αστυνομικών που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας (video)

P1380221Σε θεσμό καθιερώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Χανίων, την Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, τις οικογένειες και συγγενείς των Πεσόντων Αστυνομικών σε ώρα καθήκοντος, να τιμάται κάθε χρόνο, το Σάββατο των Ψυχών η μνήμη τους.

Προεξάρχοντος του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη της πόλης μας, μνημόσυνο για όλες τις ψυχές που έφυγαν από την επίγεια ζωή. Λίγο αργότερα τελέστηκε στο μικρό εικονοστάσι του Αγίου Αρτεμίου, παραπλεύρως του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων από τον μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη τους.

Στην τελετή έδωσαν το «παρών» η φυσική ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων με πλειάδα ένστολων όλων των βαθμών, αστυφύλακες, απόστρατους αστυνομικούς, τον πρώην υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Νίκο Καλογερή, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, μέλη των οικογενειών, συγγενείς και φίλους των πεσόντων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Δευτέρας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.