Μουσείο Τυπογραφείας

Τιμήθηκε η 79η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Καντάνου

Με μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020,λόγω των υγειονομικών διατάξεων του Υπουργείου Εσωτερικών για τον έλεγχο της πανδημίας του covid-19, τιμήθηκε η 79η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Καντάνου, στο Μνημείο Πεσόντων στην Κάντανο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου «η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από περιορισμένο αριθμό εκπροσώπων των αρχών. Συγκεκριμένα στεφάνι κατέθεσαν, ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνιος Περράκης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κυριάκος Κώτσογλου ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ο Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού ταξίαρχος Δημήτριος Αρβανίτης ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καντάνου κ. Κωνσταντίνος Κονταδάς.
Ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο τον οποίο έψαλλαν οι παρευρισκόμενοι.
Ιδιαίτερο χαιρετισμό για το Ολοκαύτωμα της Καντάνου απηύθυνε ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρέπει να πληρώσουν»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.