Μουσείο Τυπογραφείας

Τίμησαν την 64η επέτειο από την ίδρυση του ΟΗΕ, στο Ηρώο

Την 64η επέτειο από την ίδρυση του ΟΗΕ τίμησαν πριν από λίγο στο Ηρώο της πόλης οι Φορείς των Χανίων. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής επισήμανε πως “ο ΟΗΕ ιδρύθηκε μετά τους δύο παγκόσμιους πολέμους που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα. Έχει επιτελέσει σημαντικό έργο σε πολλούς τομείς αν και όπως όλοι γνωρίζουμε πολλές φορές οι αποφάσεις του εκπορεύονται και καθοδηγούνται κατά τα συμφέροντα των ισχυρών. Παρόλα αυτά έχει επιτελέσει σημαντικό έργο. Ειδικά σήμερα που έχουμε παντού στον κόσμο εμφύλιες συρράξεις, επεκτατικούς πολέμους, πρόσφυγες να διακινδυνεύουν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο και να πνίγονται, ανθρωπιστική κρίση, επιδημίες και άλλα προβλήματα ο ρόλος του ΟΗΕ είναι πολύ σημαντικός και συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων”.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Χανίων Βαρβάρα Περράκη, ο προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Ποντικάκης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, ενώ στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.