Μουσείο Τυπογραφείας

Τιμή στον Μάνο Κατράκη

32aΤον κορυφαίο ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου Μάνο Κατράκη τιμά σήμερα η Κίσσαμος.
Αγιασμός και ονοματοδοσία της πλατείας Κατράκη στην Κίσαμο θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κισάμου, σήμερα στις 7.30 μ.μ.  και στη συνέχεια, στις 8 μ.μ. στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη. Στην εκδήλωση αυτή για τη ζωή και το έργο του θα μιλήσουν οι  ηθοποιοί, Γρηγόρης Βαλτινός και Μιχάλης Αεράκης.
Το αφιέρωμα θα πλαισιωθεί από μουσικά δρώμενα με την Επιμέλεια του Γιάννη Γιαννακάκη.  Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Κατράκη, από τους Γιάννη Γιαννακάκη (πιάνο), Σταύρο Ψαρουδάκη (λύρα), Χριστόφορο Χριστοφοράκη (κιθάρα) Γιάννη Παπαδάκη (λαούτο). Στο τραγούδι θα  συμμετέχουν μέλη της ομάδας passe-partout. Επίσης, θα προβληθεί αρχειακό υλικό από την τηλεοπτική εκπομπή ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Κισσάμου σε συνεργασία με την  Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης θα έχει η Νεκταρία Λαϊνάκη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.