Μουσείο Τυπογραφείας

Τι βρήκαμε και τι χάσαμε από την ανακοίνωση Σαρρή

sarrisΠαρέμβαση δυναμική και αιχμηρή για ακόμα μια φορά από τη δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών” με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή. Οι θέσεις τους γνωστές για τα κτήρια του Πολυτεχνείου και τους δημόσιους χώρους. Τι καινούριο έφερε η παρέμβαση αυτή; Ότι για πρώτη φορά μια δημοτική παράταξη φαίνεται να ξεπερνά τα κομματικά όρια και τοποθετείται στο… όνομα των Χανίων και μόνο.
Κριτική στη Δημοτική Αρχή, κριτική στο Πολυτεχνείο, κριτική στη Ν.Δ. αλλά και κριτική -και μάλιστα σκληρή- στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, από μια παράταξη η οποία κατέβηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με το “χρίσμα” του κυβερνώντος κόμματος.
Αντιπολίτευση, λοιπόν, επί της ουσίας χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες. Αντιπολίτευση που την έχει πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή η πόλη.
Ανάγκη έχει επίσης και από δυναμική Δημοτική Αρχή, γιατί η σημερινή κατάσταση δείχνει έναν δήμαρχο να πορεύεται με λίγους έμπιστους συνεργάτες του και την υπόλοιπη ομάδα του να κοιτάζει την επόμενη μέρα. Η πόλη πάει στον… αυτόματο και τα προβλήματα διογκώνονται.
Βρήκαμε, λοιπόν, ποιος κάνει αντιπολίτευση στα Χανιά. Μένει να βρούμε και ποιος ασκεί εξουσία…

1 σχολιο

  • [Γιωργος] ~ 12 Αυγούστου 2017 ~ 12:36 ~ Απάντηση

    Δυστηχος την κανανε ολη απο την δημοτικη αρχη για να ξαναβγουν στης επομενες εκλογες ξεροντας ο συριζα θα πεσει .
    Το προσωπικο τους συμφερον κοιτανε και οχι των χανια…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.