Μουσείο Τυπογραφείας

Τι θέλουν οι πληγέντες…;

«Πού είναι οι αρμόδιοι να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές. Πέρασαν όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων τις πρώτες ημέρες για τις φωτογραφίες και τώρα εξαφανίσθηκαν…», μας έλεγε κάτοικος χωριού στον ορεινό Πλατανιά. Κατανοητή η απογοήτευσή του. Αυτό όμως έχουν ανάγκη οι πληγέντες; Διαπιστώσεις και συγκαταβατικούς λόγους μπροστά στις κάμερες; Ή μεγάλα λόγια και κουβέντες του αέρα; Οι πολιτικοί είδαν την κατάσταση από κοντά τις πρώτες ημέρες. Οι υπηρεσίες ολοκληρώνουν την καταγραφή στις δημόσιες υποδομές και στις περιουσίες των πολιτών. Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι η άμεση εκπόνηση των αναγκαίων μελετών και η εξασφάλιση των αναγκαίων χρηματοδοτήσεων ώστε να αποκατασταθούν οι βασικές υποδομές, η ενίσχυση των Δήμων που “κτυπήθηκαν” από την κακοκαιρία ώστε να μην υπάρχει γειτονιά και οικισμός χωρίς δρόμο και νερό. Να μην έχουμε για άλλη μια φορά υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα ή έργα αποκατάστασης που θα “θρουλίσουν” στην πρώτη κακοκαιρία!

1 σχολιο

  • [Coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πάλι καλά που υπηρξε η κακοκαιρια κ πνιγηκαμε κ απεκτησαν καποιοι υποψηφιοι Δημαρχοι κ Περιφερειαρχες αντιπολιτευομενο λογο ενεκα αυτοδιοικητικων εκλογών οσονουπω……για την υφαρπαγη της ψηφου μεχρι κ γκρειντερ είναι ικανοι να παρουν….ελεος….το ζητημα είναι ότι υπαρχουν προβληματα που κανεις δεν λεει πως θα λυθουν…..καλες οι φωτογραφίες κ οι χαιρετουρες κ οι καταγγελίες αλλά δεν αρκουν…..κοπελια….

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.