Μουσείο Τυπογραφείας

Τι θα γίνει με το Στάδιο;

Εργασίες επισκευής στην εξωτερική τοιχοποιία του Εθνικού Σταδίου Χανίων από την πλευρά της οδού Ελ. Βενιζέλου, βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επιδιορθώσεις, αφού εργασίες – “πασαλείμματα” έχουν γίνει και στο παρελθόν αλλά με την πάροδο του χρόνου το Στάδιο παρουσιάζει την ίδια εικόνα, αυτή της εγκατάλειψης.

Το ζήτημα τέθηκε πρόσφατα από τα “Χ.ν.” στον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα. Τότε είχε επισημάνει πως προέχουν άλλα έργα και πως υπάρχει μια προοπτική για το μέλλον μέσα από μια πρόταση της Αρχιτεκτονικής Σχολής του πανεπιστημίου της Κύπρου FREDERICΚ, που συμπεριλαμβάνει και την αναμόρφωση του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Ωστόσο, προς το παρόν, παρέπεμψε στο Ε.Α.Κ. που έχει την ευθύνη του χώρου, το οποίο προχωράει στη βελτίωση του χώρου με παρεμβάσεις.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το Εθνικό Στάδιο Χανίων δεν έχει την όψη που του αξίζει και το κυριότερο δεν φαίνεται μια ασφαλής αθλητική υποδομή για τους δεκάδες ανθρώπους που αθλούνται εκεί καθημερινά.

1 σχολιο

  • [ζζζζζζζζζζζ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Η αίθουσα της πρώην άρσης βαρών ακόμα δεν είναι έτοιμη ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι οι εργασίες θα διαρκούσαν ένα μήνα (Μάιο).
    Δυστυχώς είναι σχεδόν Νοέμβριος και τα αθλητικά σωματεία,όπως και οι δημότες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο χώρο,μάλλον η περίφραξη είναι το ΜΕΙΖΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.