Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ -4 ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Τι “πιστεύει” για τη 2η θέση ο Πλατανιάς

‚Äò‚Äî‚Ķ¬†¬°√Ĭ° - ‚Äì√Ĭ°‚Äò¬°√ï‚Ķ¬°‚Äù (FOOTBALL LEAGUE 2018-2019)Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τον Πλατανιά στα Τρίκαλα, όπου γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από δύο ολόκληρους μήνες, αλλά η ουσία είναι ότι στην πράξη δεν άλλαξε κάτι.
Μάλιστα, η ήττα του Απόλλωνα Λάρισας, η ισοπαλία της Παναχαϊκής και η βαθμολογική άνοδος από την άλλη του Απόλλωνα Πόντου, συνθέτουν μια νέα κατάσταση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Πλατανιά αυτή τη στιγμή να παραμένει 4 βαθμούς πίσω, αλλά σε κάθε περίπτωση μέσα στο “παιχνίδι” της 2ης θέσης.
Το θέμα είναι ότι στον Πλατανιά ναι μεν υπάρχει η διάθεση να κυνηγήσει η ομάδα ό,τι καλύτερο μπορεί στις αγωνιστικές που απομένουν, από την άλλη δεν εξαρτώνται όλα από την επίτευξη αυτού του στόχου. Ουσιαστικά, δηλαδή, στον Πλατανιά δεν θα θεωρηθεί η χρονιά τυχόν αποτυχημένη, εάν δεν καταληφθεί η 2η θέση, από τη στιγμή που το καλοκαίρι δεν στήθηκε η ομάδα για να κυνηγήσει έναν τέτοιο στόχο. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, το ζήτημα είναι αν οι άλλες ομάδες που ερίζουν τη 2η θέση είναι “καλύτερες” από τον Πλατανιά, κάτι βέβαια που θα το αποδείξει, σε κάθε περίπτωση, στο τέλος αυτής της διαδρομής η ίδια η βαθμολογία…
Για την ώρα, το παιχνίδι που είναι “όλα τα λεφτά” είναι αυτό που ακολουθεί το Σάββατο, με τον Πλατανιά να έχει την ευκαιρία να φιλοξενεί το Βόλο στα Περβόλια. Ουσιαστικά, το σοβαρό ζήτημα για τον Πλατανιά είναι πώς θα μπορέσει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το πρόγραμμα που τον περιμένει με τις επόμενες πέντε αποστολές του να είναι οι τρεις στα Χανιά, ενώ οι δύο εκτός είναι με Ηρόδοτο και Αιγινιακό…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.