Μουσείο Τυπογραφείας

Τι έχουν κάνει στον Β.Ο.Α.Κ.;

Ποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις έγιναν όλο αυτό το διάστημα από την τελευταία περυσινή θεομηνία, για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων κατά μήκος του Β.Ο.Α.Κ.;
Κόπηκαν τα καμένα δέντρα που κρέμονταν απειλητικά πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα στο ύψος που βρίσκονται οι Βρύσες Αποκορώνου και κατασκευάστηκαν δύο τοιχία εκατέρωθεν του Β.Ο.Α.Κ. στο ύψος του Σταλού.
Παρεμβάσεις που μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις ανάγκες του δρόμου και τους κινδύνους που εγκυμονεί ο Β.Ο.Α.Κ. για τους χιλιάδες οδηγούς που διέρχονται καθημερινά την κατ’ ευφημισμό Εθνική Οδό.

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πως…..ξεχασατε οτι στο υψος του Σταλου λιγο μετα τα δυο τοιχια εχουν τοποθετησει προστατευτικα ,αυτα απο πλαστικο…..και στα δυο ρευματα της Ε Ο με φωτεινη σημανση.Καταλαβαμε ολοι για το σκοπο που εχουν στο συγκεκριμμενο σημειο.Ομως μην εχετε παραπονο ,καπως ετσι λητουργει η περηφερεια και στην Αν. Κρητη.Και μετα περιμενετε νεο ΒΟΑΚ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.