Μουσείο Τυπογραφείας

Θωράκιση τώρα!

52917999_261130581471492_7109148770213822464_nΗ “Ωκεανίς” ήρθε και διέλυσε… τον Νομό Χανίων ο οποίος χθες έζησε εικόνες καταστροφής, καθιστώντας τα προβλήματα της προηγούμενης θεομηνίας με την κατολίσθηση στον Β.Ο.Α.Κ., “πταίσματα” σε σύγκριση με τα τωρινά.
Οι εικόνες με την κατάρρευση της γέφυρας του Κερίτη, τη μεγάλη καθίζηση στη γέφυρα του Πλατανιά, τις πτώσεις δέντρων, τον αποκλεισμό δρόμων και χωριών και τους ανθρώπους που βρέθηκαν σε κίνδυνο, δεν έχουν προηγούμενο. Οι καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες τεράστιες. Τώρα, θα αρχίσει εκ νέου ο απολογισμός των ζημιών. Ταυτόχρονα όμως επείγει να γίνουν έργα υποδομών, να στηθούν άμεσα γέφυρες, να νιώσουν ανακούφιση οι κάτοικοι που επλήγησαν και να αποζημιωθούν όσοι το δικαιούνται για καταστροφές που υπέστησαν. Επείγει ο Νομός να στηθεί πάλι στα… πόδια του.
Και οι όποιες εξαγγελίες να μη μείνουν στα λόγια άλλα άμεσα να συνοδευτούν από πράξεις.
Και επειδή είναι προφανές ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν θα μας αφήσουν ήσυχους, ο νομός να θωρακιστεί όσο περισσότερο γίνεται από αυτά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.