Μουσείο Τυπογραφείας

Θλίψη για τον θάνατο γιατρού του Νοσοκομείου Χανίων

Θλίψη προκάλεσε στην ιατρική κοινότητα των Χανίων η είδηση του θανάτου της γιατρού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Δομινίκης Τριανταφυλλίδου. Συλλυπητήρια ψηφίσματα εξέδωσαν το Διοικητικό Συμβούλιου του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Αναλυτικότερα, το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της συναδέλφου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΔΟΜΙΝΙΚΗΣ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής: Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια της.  Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη της , για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Επίσης η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης αφορμή το άγγελμα του θανάτου της ιατρού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Χανίων, με βαθμό Διευθύντριας, Δόμνας Τριανταφυλλίδου,  αναφέρει μεταξύ άλλων πως « επί σειρά ετών υπηρέτησε την ιατρική, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση τις υπηρεσίες της στο Γ.Ν. Χανίων και τους πολίτες των Χανίων» και ότι η απώλεια της «στερεί την κοινωνία και το σύστημα υγείας της Κρήτης από ένα εξαίρετο μέλος της. Την αποχαιρετούμε με ειλικρινή θλίψη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.