Μουσείο Τυπογραφείας

Θετικό ξεκίνημα στον β’ γύρο…

Για μια ακόμη αγωνιστική, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός καταφέρνουν να “χαμογελάσουν”, αν και σίγουρα για τον Πλατανιά η προτεραιότητα ήταν να πάρει τη νίκη στα Σπάτα από τον Αήττητο, που πάντως δεν είναι η ομάδα που “ήταν” λόγω των μεταγραφών που πραγματοποίησε το Γενάρη. Οπως και να ‘χει, οι δύο χανιώτικες ομάδες ξεκίνησαν θετικά τον β’ γύρο και ελπίζουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια.
Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ειδικότερα θα πρέπει να τονιστεί η βελτίωση που παρουσιάζει αγωνιστική με αγωνιστική. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ότι στα 7 τελευταία παιχνίδια, μετρά 5 νίκες, με συνέπεια πλέον να έχει καλύψει ένα σημαντικό έδαφος, αλλά το στοίχημα είναι να μπορέσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα, εάν ο Βοσνιάδης, μπορέσει να συνεχίσει να έχει τόσο αποδοτικούς πολλούς παίκτες της ομάδας του, μόνο αισιόδοξος μπορεί να νιώθει για τα επόμενα παιχνίδια, με τον Σάλιακα ειδικότερα να πραγματοποιεί μια μεγάλη εμφάνιση χθες, την καλύτερή του για φέτος, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε αυτή την άνετη νίκη.
Ο Πλατανιάς από την άλλη δεν κατάφερε χθες, ειδικότερα όταν βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω, να φτάσει στο γκολ και να πάρει τη νίκη, που τόσο ήθελε. Η εικόνα του πάντως στη βαθμολογία τον διατηρεί σταθερά ψηλά, στο -4 από τη 2η θέση, που ως στόχος τον ενδιαφέρει. Το βασικό ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες, κάτι που υπάρχει η δυνατότητα να συμβεί στο προσεχές ματς με τον Καραΐσκάκη…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.