Μουσείο Τυπογραφείας

Θέλει νίκη αύριο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

3Το στόχο της επιστροφής στις νίκες θέτει στο αυριανό παιχνίδι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα, ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο ομάδες που αλλά περίμεναν σε αυτό το σημείο της χρονιάς να διεκδικούν και άλλα τελικά είναι τα δεδομένα τους. Πρωταρχικός στόχος στον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι το να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης. Ειδικότερα, απέναντι στον Ηρόδοτο, η χανιώτικη ομάδα πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση από τότε που ανέλαβε προπονητής ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο στόχος είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κατακτώντας μια νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που όπως και να ‘χει είναι ομάδα με δυνατότητες και με αρκετά καλό ρόστερ.
Το ζήτημα πάντως για ένα ακόμη παιχνίδι είναι οι πολλές απουσίες. Αυτή τη στιγμή, Γκίνη, Σάλιακας, Ζιούλης και Καραγεώργης δεν φαίνεται ότι είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, άρα η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με πολλά προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.