Μουσείο Τυπογραφείας

Θα κόψουν τα μαλλιά τους για… καλό σκοπό

Screen Shot 2019-02-12 at 19.38.09Δωρεά μαλλιών για παιδιά με καρκίνο θα πραγματοποιηθεί όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ- Ε.Κ. Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας», οργανώνουν εθελοντική δράση δωρεάς μαλλιών για παιδιά με καρκίνο. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ., στα εργαστήρια της Κομμωτικής Τέχνης στο Ε.Κ. (Εργαστηριακό Κέντρο) Χανίων, Υψηλαντών 27 (2ος όροφος).
Προϋποθέσεις Δωρεάς:. Ελάχιστο μήκος 20 εκατοστά, μαλλιά σε υγιή κατάσταση (αποδεκτά μαλλιά βαμμένα με ημι-μόνιμη, φυτική βαφή ή χένα), αποδεκτά μαλλιά με λευκές τρίχες, μαλλιά που έχουν κρατηθεί κομμένα για χρόνια αρκεί να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.