Μουσείο Τυπογραφείας

«Θα καούν όσοι βιαστούν»

2AΑίσθηση προκάλεσε και η απάντηση που έδωσε ο κ. Σκουλάκης σε δημοσιογράφους όταν, στο περιθώριο των εγκαινίων της επέκτασης του βιολογικού της ΔΕΥΑΧ, ρωτήθηκε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη διεκδίκηση εκ νέου της δημαρχίας: «Ολα θα εξαρτηθούν από το τι νόμο θα ψηφίσει ο Σκουρλέτης. Εάν δηλαδή μπορεί να κατέβει μόνος του υποψήφιος δήμαρχος μπορεί αύριο μεθαύριο ο Σκουλάκης να τα πάρει και να πει κατεβαίνω», δήλωσε, ενώ άφησε αιχμές και για τη “μεταγραφολογία” που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας αλλά και της παράταξής του: «Ακούω διάφορους ότι προσχώρησαν λέει στην τάδε κίνηση… Ποια κίνηση; Δυο χρόνια πριν; Ολοι θα καούν! Αν δεν ψηφιστεί ο νόμος και δεν ξεκαθαρίσει το πολιτικό περιβάλλον σε κεντρικό επίπεδο έτσι άντε-άντε ανακοινώνουμε;».
Συνεχίζοντας πάντως ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστρεψε τα βέλη του προς το κυβερνητικό στρατόπεδο κάνοντας λόγο για τεράστιο πολιτικό κενό στα Χανιά: «Υπάρχει τεράστιο πολιτικό κενό στα Χανιά. Δύο μνημονιακοί υπουργοί και δύο μνημονιακοί βουλευτές, οι οποίοι ανταγωνίζονται ποιος θα είναι πιο μνημονιακός από τον άλλο. Από εκεί και πέρα κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι υπάρχει τεράστιο πολιτικό κενό στα Χανιά», υποστήριξε σχετικά.
Κι αν τα πυρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να γίνουν εύκολα κατανοητά για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους, οι αιχμές για τα αυτοδιοικητικά είναι σίγουρο ότι θα προβληματίσουν αρκετούς, φίλους και αντιπάλους του έμπειρου πολιτικού…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.