Μουσείο Τυπογραφείας

Θα ασχοληθούν με αυτό οι βουλευτές;

Απόλυτος ήταν ο περιφερειάρχης όταν ρωτήθηκε χθες για το ποιου αρμοδιότητα είναι οι κατολισθήσεις που σημειώνονται στον Β.Ο.Α.Κ. και θέτουν σε κίνδυνο ζωές σε κάθε μικρή ή μεγάλη κακοκαιρία.
«Επειδή είναι διευρωπαϊκό δίκτυο ανήκει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υποδομών» ξεκαθάρισε ο Σταύρος Αρναουτάκης, επισημαίνοντας ότι πρέπει το Υπουργείο να δώσει κάποια χρηματοδότηση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.
Αντί λοιπόν να περιμένουμε πότε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης θα βγάλει ξανά λόγο για τον νέο Β.Ο.Α.Κ., καλό θα ήταν οι τέσσερις βουλευτές να τον πιέσουν για το ζήτημα των κατολισθήσεων. Πριν συμβεί κάποιο δυστύχημα.

2 Σχόλια

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Καταλαβετέτο, η Ε.Ο. στο τμήμα από το Ρέθυμνο στα Χανιά είναι στα ψηλά γράμματα για τους εξ ανατολών. Δέντρα στη μέση του δρόμου, διαγραμμήσεις και πινακίδες σχεδόν αόρατες αλλά και ζημιές στον ασφαλτοτάπιτα είναι τα σήματα κατατεθέντα του τωρινού ΒΟΑΚ μέχρι κάαααποτε να φτιαχτεί ο νέος. Τα εγγόνια μας και τα δισέγγονά μας ίσως δουν την έναρξη των έργων

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Υπομονη ….ολα αυτα τελειωνουν με τον νεο ΒΟΑΚ του κ. Σπιρτζη.Αλλα ας μιλησομε σοβαρα,αντι ο περιφερειαρχης να δεσμευσει ενα ποσο και το οποιο να διεκδικησει στη συνεχεια,ωστε να γινουν καποιες παρεμβασεις,οπου ειναι επιτακτικη αναγκη για να μην εκτιθενται σε κινδυνο ζωες και περιουσιες αυτος λεει …..ιστοριες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.