Μουσείο Τυπογραφείας

Τέλος οι “Γιατροί του Κόσμου” στα Χανιά

Μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα Χανιά, οι “Γιατροί του Κόσμου” διακόπτουν τη λειτουργία του γραφείου τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε στα “Χανιώτικα νέα” η υπεύθυνη του παραρτήματος στα Χανιά, γιατρός, Ελευθερία Μουλουδάκη.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μουλουδάκη, οι λόγοι αναστολής λειτουργίας των γραφείων είναι καθαρά οικονομικοί καθώς δεν υπάρχει στήριξη των πρωτοβάθμιων δομών υγείας. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, η κεντρική διοίκηση αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των γραφείων στα Χανιά και στην Καβάλα, ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το γραφείο στην Πάτρα.
Την ερχόμενη Δευτέρα (16 Σεπτεμβρίου) θα βρεθούν στα Χανιά εκπρόσωποι του Δ.Σ. των “Γιατρών του Κόσμου” προκειμένου να ενημερώσουν τους εθελοντές ακριβώς για τους λόγους αναστολής λειτουργίας των ιατρείων αλλά και για να τους ευχαριστήσουν για την ανιδιοτελή προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.