Μουσείο Τυπογραφείας

Τελετή κοπής κότινου και λαμπαδηδρομία στον Δήμο Πλατανιά

MARATHONIOSΠαράπλευρες δράσεις θα διοργανωθούν,στα πλαίσια του 3ου Μαραθώνιου Κρήτης “ Ειρηναίου Γαλανάκη”,στο Δήμο Πλατανιά.

Αναλυτικά

• ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΚΟΤΙΝΟΥ:
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου και ώρα 16:30μ.μ., στην Αρχαία Ελιά των Βουβών στην Τ.Κ. Βουβών του Δήμου Πλατανιά.
Ο Κότινος θα συνοδεύσει την Λαμπαδηδρομία,που θα γίνει το Σάββατο με εκκίνηση την Κίσσαμο και μέσω του Δήμου μας θα καταλήξει στη Πλατεία Αγοράς στα Χανιά, για την επίσημη έναρξη του Αγώνα.

• ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ:
Το Σάββατο 15 Απριλίου θα γίνει η καθιερωμένη Λαμπαδηδρομία προς τιμήν του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ.Ειρηναίου, η οποία θα ξεκινήσει στις 15:30μ.μ., από την Κίσσαμο θα διασχίσει την εθνική οδό (ΒΟΑΚ) μέχρι την Τ.Κ. Καληδωνίας και εν συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, αφού κάνει μια στάση στο Δημαρχείο Πλατανιά, όπου θα γίνει σε μια μικρή λιτή τελετή, θα καταλήξει στην Πλατεία Αγοράς, όπου θα ανάψει ο Βωμός και θα γίνει η Επίσημη Έναρξη των αγώνων.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ανεξαρτήτου ηλικίας, στη Λαμπαδηδρομία από το Δημαρχείο Πλατανιά μέχρι την Πλατείας Αγοράς.

Εγγραφές γίνονται είτε μέσω διαδικτύου στο site/ www.crete-Marathon.gr ,είτε στο τηλέφωνο του Δήμου:2821340002.

– Θα δοθούν δωρεάν παντελονάκι-μπλουζάκι- καπελάκι

-δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.