Μουσείο Τυπογραφείας

Τελέστηκε ο αγιασμός στον Πλατανιά

2Τον καθιερωμένο αγιασμό εν όψει της αφετηρίας της νέας σεζόν και του πρώτου αγώνα που ακολουθεί στο Κύπελλο στην Ξάνθη πραγματοποίησε χθες ο Πλατανιάς. Σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας έδωσε το παρών στο Μάλεμε, με τις δηλώσεις του κ. Μαθιουλάκη, που έγιναν στο περιθώριο του αγιασμού, να ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πλατανιά αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν την περίοδο που προηγήθηκε και επεκτάθηκε στην επόμενη μέρα που ακολουθεί για την ομάδα του σε ένα νέο πρωτάθλημα.

«Κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα, έχοντας ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν σε μια άλλη κατηγορία. Από τον Μάιο, αλλάξανε τα πάντα», τόνισε ο κ. Μαθιουλάκης λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Σαφώς και προβληματίστηκα, επειδή είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια και αν άξιζε το κόπο να συνεχίσω. Εχει μείνει ένα πείσμα και παράπονα πολλά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα απαριθμεί πλέον κανείς. Γνωρίζετε όλοι ότι σε ένα σύνολο, αυτή που φταίει είναι πάντα η κεφαλή. Δεν αποποιώ τις ευθύνες τις δικές μου, σαφώς και υπάρχουν. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ φορτισμένη για μένα και για προσωπικούς λόγους. Βέβαια, το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά. Το πρόβλημα επωάστηκε και παρουσιάστηκε μετά. Και πριν από αυτή τη σεζόν που υποτίθεται ότι η ομάδα ήταν στα καλύτερά της, υπήρχαν προβλήματα και τα οποία βγήκαν μετά στην επιφάνεια. Αλίμονο μας», συνέχισε ο πρόεδρος του Πλατανιά, «αν η νέα ομάδα δεν είναι πιο δυνατή από την ομάδα που ολοκλήρωσε την περυσινή περίοδο και με όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκειά της. Δεν θα είχαμε λόγο να κάνουμε καμιά νέα προσπάθεια στην περίπτωση αυτή. Γίνανε πάρα πολλά λάθη και κακές επιλογές, όπως συμβαίνουν στις περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες».

Τέλος, όσον αφορά τη νέα ομάδα, ο κ. Μαθιουλάκης τόνισε ότι, «πήραμε παίκτες μικρούς σε ηλικία με μεγάλα χρονικά συμβόλαια, ώστε να μην αναγκαζόμαστε κάθε μεταγραφική περίοδο να έρχονται 10-15 παίκτες. Ξεκινάμε από την αρχή και ο χρόνος θα δείξει το πόσο οι επιλογές ήταν σωστές και αυτό το καινούργιο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και στις ελπίδες μας»…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.