Μουσείο Τυπογραφείας

Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών

football-leagueΜε τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται την Παρασκευή παρουσιάζει ενδιαφέρον αν κι εφόσον κάποια από τις δύο χανιώτικες ομάδες επιχειρήσει κάποια κίνηση, ουσιαστικά της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής.
Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο τραυματισμός του Σελινιωτάκη που θα τον αφήσει εκτός για ένα σημαντικό διάστημα της σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό δημιουργεί το σενάριο να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης στη θέση του αμυντικού μέσου αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό δεν είναι 100% σίγουρο.
Από την άλλη, στον Πλατανιά φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να γίνει μία ακόμα κίνηση που θα αφορά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό επιθετικό. Ενδεχομένως, αν έχει σχέση με το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο τελευταία (δύσκολα όμως) φιλικά με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ, αυτό δεν ξεκαθαρίζεται, όμως φαίνεται ότι ο Πλατανιάς επιδιώκει να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή αυτή την εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.