Μουσείο Τυπογραφείας

Τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος στον Αποκόρωνα

DHMARXEIO-APOKORONOYΣτην προσπάθεια για καθαρό περιβάλλον στον Δήμο Αποκορώνου επιστρατεύεται η τεχνολογία!
Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αποκορώνου, δρομολογεί εντός του Μαΐου «την δημοσίευση ειδικής εφαρμογής για έξυπνες συσκευές (mobile application) για την εύκολη και άμεση επικοινωνία δημοτών και επισκεπτών αρχικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου».
Με την εφαρμογή αυτή, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης, «θα μπορεί οποιοσδήποτε εύκολα και άμεσα μέσω νέας τεχνολογίας κινητού ή ταμπλέτα (tablet) να φωτογραφίσει και να στείλει τα σχόλιά του με σκοπό την άμεση γνωστοποίηση και απόκριση».
Ο Δήμος καλεί «τους πολίτες σε μια συμμετοχική προσπάθεια προς όφελος του τόπου μας, μακριά από μικροσκοπιμότητες, να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια για ένα καθαρό περιβάλλον και μέσω των αναπτυξιακών έργων που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, να καταστήσουμε τον Αποκόρωνά μας τόπο πρώτου προορισμού».
Μέχρι την υλοποίηση της εφαρμογής, δημότες και επισκέπτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:
6944573801 – Κουκουράκης Ιωάννης (Αντιδήμαρχος)
6987065027 – Κοτσιφάκης Αντώνης (Αντιδήμαρχος)
2825340522 – Υπηρεσία Καθαριότητας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.