Μουσείο Τυπογραφείας

Τα συστήματα ασφάλειας του Nissan Micra

w19-191726Nissan-MicraΤο Nissan Micra φέρνει νέες ιδέες και υιοθετεί τις σύγχρονες τάσεις για το καθημερινό αυτοκίνητο. Η μάρκα δίνει μεγάλη έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά γιατί είναι η μεγαλύτερη αγορά της υφηλίου στα supermini. Ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan με την χαρακτηριστική μάσκα V, την γραμμή που φτάνει ως το πίσω άκρο, τα φώτα σχήματος μπούμερανγκ και τη νέα οροφή. Στα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν και οι κρυμμένες χειρολαβές στις πίσω πόρτες.
Το Micra προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας: Lane DeparturePrevention (αποφυγή εσφαλμένης αλλαγής Λωρίδας), Intelligent Emergency Braking (έξυπνο σύστημα πέδησης) με αναγνώριση των πεζών, όπου σε συνάρτηση με τα Around View Monitor(σύστημα πανοραμικής θέασης), Traffic Sign Recognition (σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων), High Beam Assist (σύστημα υποβοήθησης μεγάλης σκάλας φώτων), Blind Spot Warning (σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου), αποτελούν τα δομικά στοιχεία για την ανάπτυξη της αυτόνομης οδήγησης, Active Ride Control για βελτιωμένη οδηγική άνεση και Active Trace Control για μειωμένη υποστροφή και πιο άμεσο χειρισμό.
Επίσης, εφοδιάζεται με μια κεντρική έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών που παρέχει πρόσβαση στα συστήματα ήχου και δορυφορικής πλοήγησης, στο κινητό τηλέφωνο, σε εφαρμογές έξυπνων συσκευών, όπως και το Siri voice control της Apple μέσω του CarPlay.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.