Μουσείο Τυπογραφείας

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τράπεζας Χανίων

  • Ο Μανώλης Κορωνιωτάκης, αναπληρωτής διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας
  • Η Μάγκυ Αρσενίδου-Μανουσέλη από την ΕΛΕΠΑΠ

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα την Τρίτη η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με αφορμή τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του κεντρικού καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 34 στα ΧΑνιά. Το δέντρο της τράπεζας στόλισαν φέτος τα παιδιά  από την ΕΛΕΠΑΠ, φαίρνοντας το… χριστουγεννιάτικο πνεύμα στη μεγάλη αίθουσα του κεντρικού καταστήματος.
«Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κοινωνικού προγράμματος της Τράπεζας Χανίων αποφασίστηκε φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κεντρικού καταστήματος να στολιστεί με τη συμβολή των παιδιών από την ΕΛΕΠΑΠ. Στόχος είναι αυτή η ενέργεια να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο το δέντρο μας να στολίζεται με τη βοήθεια κάποιου φορέα της πόλης μας που φροντίζει παιδιά», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Μανώλης Κορωνιωτάκης, αναπληρωτής διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας, συμπληρώνοντας ότι, «η Τράπεζα και οι εργαζόμενοι είμαστε πάρα πολύ περήφανοι και χαρούμενοι και ευχαριστούμε πάρα πολύ τα παιδάκια που ήρθαν στο χώρο μας, τον οποίο γέμισαν με χαμόγελα και αισιοδοξία».
Τα παιδάκια που συνέβαλλαν στο στολισμό, δείχνοντας πολύ χαρούμενα για την παρουσία και ενός Αη Βασίλη όταν εμφανίστηκε μπροστά τους, ήταν από το τμήμα προσχολικής ηλικίας του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κα Μάγκυ Αρσενίδου-Μανουσέλη, που είναι η υπεύθυνη του παραρτήματος στα Χανιά: «Η ειδική προσχολική του παραρτήματος φιλοξενεί 23 παιδάκια. Συνολικά, εξυπηρετούμε 160 παιδάκια ως ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά. Είχαμε μερικές απώλειες γιατί κάποια παιδάκια ήταν άρρωστα, αλλά τα περισσότερα ήμασταν εδώ. Για μας ήταν πολύ όμορφη η πρόταση που μας έγινε από τη διοίκηση της Τράπεζας και τους εργαζόμενους το να έρθουμε και να βοηθήσουμε στο στολισμό του δέντρου, ανοίγοντας δηλαδή εμείς πανηγυρικά την επίσημη εορταστική περίοδο όπως πρέπει να είναι, με χαμόγελα, χαρές και παιχνίδια. Ευχαριστούμε για το ότι η Τράπεζα εγκαινιάζει αυτόν τον θεσμό μιας και όπως μάθαμε θέλουν κάθε χρόνο να γίνεται ο στολισμός από έναν διαφορετικό φορέα της πόλης. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα διότι με το χρηματικό ποσό που έχει αποφασίσει να διαθέσει στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ κι εμείς με τη σειρά μας στηρίζουμε τις οικογένειες που έρχονται σ’ εμάς και θέλουμε να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.