Μουσείο Τυπογραφείας

Τα “λουκέτα” της Εθνικής και η σωστή απόφαση Κουκιανάκη

ethniki trapezaΑντιδράσεις προκαλεί μία ακόμα απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, η οποία μετά το κατάστημα της Παλαιόχωρας βάζει “λουκέτο” και σε αυτό των Βρυσών στον Αποκόρωνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Εθνική κλείνει περί τα 60 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δικτύου της. Όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσει το κριτήριο με το οποίο λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις.
Το “λουκέτο” στην Παλαιόχωρα άφησε “ξεκρέμαστους” αγρότες και συνταξιούχους του Σελίνου. Τώρα στον Αποκόρωνα, εκτός από τις ίδιες ομάδες που πλήττονται, η απόφαση αυτή φαίνεται να πηγαίνει “κόντρα” στο αναπτυξιακό ρεύμα της περιοχής. Αναλογιστείτε ότι στον Αποκόρωνα αυτή τη στιγμή έχουμε για παράδειγμα 15.000 αδειοδοτημένες κλίνες σε ξενοδοχεία και για την επόμενη τριετία έχουν αδειοδοτηθεί επιπλέον 3.500. Μετά τον Δήμο Χανίων λοιπόν, ο Αποκόρωνας είναι δεύτερος σε δυναμικότητα!
Oσο για την κριτική που ασκείται από τον κ. Σγουράκη στον κ. Κουκιανάκη για τη μεταφορά κεφαλαίων του Δήμου από συστημικές τράπεζες στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, σε λάθος κατεύθυνση είναι.
Γιατί πολύ καλά έκανε ο δήμαρχος κι έπραξε κάτι τέτοιο κι αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι Δήμοι του νομού. Να στηρίζουν την Τράπεζα που με τη σειρά της στηρίζει τον τόπο μας μέσα από τη δράση της.
Όσο για τα υπόλοιπα “κουτσομπολιά” τα οποία επιχειρείται να εμπλακούν στην υπόθεση, καλό θα είναι να επικρατήσει σοβαρότητα. Σύμφωνοι, έρχονται εκλογές, αλλά μην θυσιάζουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στον βωμό μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.