Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Τα Χανιά στον ρυθμό του Breakdance

Το Σάββατο ο δεύτερος διαγωνισμός

1Εντυπωσιακές φιγούρες Βreak dance, με χορευτές από όλο τον κόσμο και μουσική από καταξιωμένους D’Js υπόσχονται οι διοργανωτές του 2ου Διαγωνισμού Breakdance που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στα Χανιά, το ερχόμενο Σάββατο στο “Βυρσοδεψείο” ( οδό Βιβιλάκη 29) στα Ταμπακαριά. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5 και ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

2Hδη στον Διαγωνισμό έχουν δηλώσει συμμετοχή χορευτές από Κύπρο, Δανία, Ρωσία, Αθήνα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ιεράπετρα, Χανιά κ.α
Τους νικητές των battles περιμένουν χρηματικό έπαθλο και δώρα αφού στην κατηγορία 1vs1 Breaking Battle, ο νικητής θα έχει εξασφαλίσει μια Θέση συμμετοχής (wildcard) στην τελική 16άδα του Battle Of The Year Balkans με πληρωμένα μεταφορικά, διαμονή και κόστος συμμετοχής, 300 €, T-shirt κ.α Επίσης στην κατηγορία 1vs1 Kids Breaking Battle θα δοθούν 50 € & T-shirt.
Μιλώντας για την ιδέα του διαγωνισμού οι διοργανωτές Μάνος Κατσιαδάκης, δάσκαλος Breakdance και Ηλέκτρα Ψαράκη συνδιοργανώτρια του διαγωνισμού, επεσήμαναν ότι σκοπός είναι η ανάδειξη του Breakdance αλλά και το να δοθεί η ευκαιρία στους χορευτές από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την δημιουργικότητα και τις ικανότητές τους.
Παράλληλα κάλεσαν τους Χανιώτες, κάθε ηλικίας, να παρακολουθήσουν το event που υπόσχεται μοναδικές, χορευτικές και μουσικές στιγμές.
« Είδαμε ότι υπήρχε ενδιαφέρον στην πόλη μας για το Breakdance που ουσιαστικά είναι χορός και αθλητισμός μαζί» ανέφερε ο Μάνος και πρόσθεσε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι στα Χανιά υπάρχει η τάση νέα παιδιά να χορεύουν Breakdance σε δημόσιους χώρους, πάρκα κ.α
« Είναι ωραίο τα παιδιά που μαθαίνουν Breakdance να δείξουν τα ταλέντα, τις ικανότητες αλλά και να μάθει και ο κόσμος την κουλτούρα αυτού του χορού.
Στόχος μας είναι ο διαγωνισμός αυτός να καθιερωθεί σε θεσμό για την πόλη μας» επεσήμανε η Ηλέκτρα η οποία τόνισε ότι πλέον πολλά κορίτσια ασχολούνται με το Breakdance και μάλιστα θεωρούνται πολύ ανταγωνιστικές αφού διαθέτουν μεγάλη ευλυγισία!

Το πρόγραμμα του Διαγωνισμού έχει ως εξής:
•1vs1 Breaking Battles
•1vs1 Kids Breaking Battles
•Cyphers
Κριτές:
1. Bboy Torch (Breakingz, Athens)
2. Bboy Zerow (Dead Prezz, Athens)
3. Bboy Constantine (Breakingz, Athens)
Host & live act: Afezz
Dj: Rawkuts
Είσοδος 6 ευρώ.
Διοργανωτής: Manos Katsiadakis aka Bboy Cata. Συνδιοργανώτρια: Elektra Psaraki
Ο Διαγωνισμός γίνεται με την υποστήριξη της Hoodgroove Management.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο email:  southbreakjam@gmail.com ή στην σελίδα SouthBreak Jam με το ονοματεπώνυμο και το nickname τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.