Μουσείο Τυπογραφείας

Συντονισμός εθελοντών για το Santa Run

Για “το καλύτερο Santa Run της ζωής μας” θα αγωνιστούν οι εθελοντές της διοργάνωσης που το βράδυ του Σαββάτου έκαναν την πρώτη συνάντηση τους.
Περισσότεροι από 80 εθελοντές κουβέντιασαν τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης και όλοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Σάββατο.
Με βάση τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση:
• ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Θα συσταθούν από τους εθελοντές. Πέντε τομείς. Ο τομέας ανθρώπινου δυναμικού με θέμα τους εθελοντές, ο τομέας big day για την ημέρα της εκδήλωσης, ο τομέας στολών για τη διάθεση τους και το φτιάξιμο τσάντας, ο τομέας προβολής και επικοινωνίας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την καλύτερη προπαγάνδιση του Santa run.
• ΣΤΟΛΕΣ: Η πρώτη διάθεση στολών θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Η τιμή θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
• ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Και φέτος οι Αγιοι βασίληδες θα ξεκινήσουν από το 1ο Γυμνάσιο θα κινηθούν στη Χατζ. Γιάνναρη, έπειτα στην Χάληδων, στο Ενετικό Λιμάνι, πίσω από το Γυαλί Τζαμί θα στηθεί χορός, και μετά ανέβασμα της Δασκαλογιάννη και επιστροφή στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.
«Στόχος μας να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και φέτος. Παρά την αρχική ανακοίνωση ότι φέτος δεν θα γίνει η διοργάνωση είχαμε την ακόμα πιο ενεργή στήριξη του Δήμου Χανίων και πάμε για το καλύτερο Santa Run της ζωής μας» ανέφερε ο Θοδωρής Βεστάκης.
Από τη μεριά του Δήμου Χανίων η αντιδήμαρχος κα Ελένη Ζερβουδάκη τόνισε πως «ο Δήμος στηρίζει τους εθελοντές που είναι η ψυχή τη διοργάνωσης. Φέτος έχουμε την πεποιήθηση ότι θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων. Ο δήμαρχος βγήκε μπροστά και στηρίζει την προσπάθεια αυτή και το ίδιο τα τμήματα κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.