Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (live)

Mε ένα άτομο από το πρόγραμμα κινητικότητα (από όπου ο Δήμος Χανίων θα πάρει 3 άτομα) θα γίνει προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της έλλειψης καθαρίστριας στο 11ο Δ.Σ. και το 11ο νηπιαγωγείο Χανίων. Αυτό αναφέρθηκε από τον δήμαρχο Χανίων στην έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από παράσταση διαμαρτυρίας γονέων του σχολείου που έχει μείνει χωρίς καθαρίστρια.

Στις ανακοινώσεις του προς το σώμα ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν δήμαρχοι του προγράμματος “Εστία” με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Όπως είπε ο κ. Σημανδηράκης στα Χανιά φιλοξενήθηκε ένα μεγάλος αριθμός προσφύγων στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος και ότι θα μπορούσε να αποτελέσει καλή πρακτική για τους δήμους της χώρας αλλά και δήμους στο εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως σε δυο μέρες θα υπάρξει εγκύκλιος από το υπουργείο οικονομικών για το θέμα της ΔΕΔΙΣΑ αναφορικά με την εναπόθεση των απορριμμάτων όχι όμως την αποκομιδή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.