Μουσείο Τυπογραφείας

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, 18/7/18: Μια αισιόδοξο μέρα για τα Χανιά

Κύριε διευθυντά,
η επόμενη μέρα της ψήφισης της εισήγησης του δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο, χαρακτηρίζεται ως μια αισιόδοξη μέρα για τα Χανιά.
Μία έκταση που η πόλη μας διεκδικεί δεκαετίες, με τους κατάλληλους χειρισμούς του δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής φτάνει «επιτέλους» ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη της υλοποίησης.
Μια συζήτηση για το πώς θα χρησιμοποιηθεί η έκταση, που γίνεται επίσης για δεκαετίες συχνά μέσα από αντιπαραθέσεις, έφτασε κοντά στο τέλος και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την κοινωνία των Χανίων.
Δεν θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο χώρος τσιμεντοποιείται όταν από τα 53 στρέμματα μόνο τα 8 θα δομηθούν για χρήσεις προς όφελος της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η χρήση του χώρου θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας και δεν χωράνε απαισιόδοξες εκτιμήσεις για μια τόσο θετική εξέλιξη για την πόλη μας.

Ειρήνη Αθανασάκη
προέδρος Δημοτικής Ενότητας Χανίων

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.