Μουσείο Τυπογραφείας

Στρατόπεδο και στη… μέση το “Υπερταμείο”;

Θετικό γεγονός αναμφισβήτητα η μετεγκατάσταση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου ώστε το ακίνητο να παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων, όπως ανακοίνωσε επισήμως χθες το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Μάλιστα, η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του στρατοπέδου εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2019. Η τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια διεκδικούσε το ακίνητο για τη δημιουργία χώρου πρασίνου.
Το μόνο, ωστόσο, που μένει να διευκρινιστεί είναι το τι γίνεται με το Υπερταμείο. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο ακίνητο, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησε στις 8/10/2018 η δημοτική αρχή, περιλαμβάνεται στα εκχωρούμενα στο Υπερταμείο (http://www.haniotika-nea.gr/ola-ta-chania-sto-ipertamio-i-lista-me-ta-akinita-pou-ekchorithikan/). Αυτή τη στιγμή το ακίνητο παραμένει στο “Υπερταμείο”; Και αν ναι κάτω από ποια διαδικασία θα παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων και, τελικά, με τι αντάλλαγμα;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.