Μουσείο Τυπογραφείας

Στον εισαγγελέα ή στον ψυχίατρο;

2BΕναν δρόμο χωρίς λακκούβες, μια ασφαλή εθνική οδό, ένα φράγμα να μην κινδυνεύει με κατάρρευση, στοιχειώδη καθαριότητα στην πόλη και αποκατάσταση των εμβληματικών μνημείων της πόλης.
Αυτά -τα αυτονόητα- παραμένουν ακόμα ζητούμενα στα Χανιά του 2017. Τα στοιχειώδη δηλαδή, τα οποία απολαμβάνει ο μέσος Ευρωπαίος (τρομάρα μας) πολίτης.
Κατά καιρούς όλα τα παραπάνω επικαιροποιούνται από αυτοδιοικητικούς ή βουλευτές. Γίνονται προσπάθειες, διαφημίζονται παρεμβάσεις και στο τέλος καταλήγουμε στην ίδια μίζερη πραγματικότητα.
Αν προσπαθήσει τώρα ο Χανιώτης να βγάλει άκρη για το πώς και το γιατί δεν μπορεί η πόλη και ο νομός να έχει τα αυτονόητα, δύο πόρτες έχει να… διαβεί. Ή αυτή του εισαγγελέα ή του ψυχίατρου. Γιατί πολύ απλά ή κάποιοι ψεύδονται και χρειάζεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης ή προσπαθούν να τον τρελάνουν…

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ 14 Ιανουαρίου 2018 ~ 16:11 ~ Απάντηση

    Ολοι αυτοι βρεθηκαν στις θεσεις αυτες γιατι καποιοι τους ψηφσιαν…..

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.