Μουσείο Τυπογραφείας

Στον “αέρα” το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

Στον “αέρα” παραμένει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης καθώς μπορεί να επιλέχθηκε η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια αλλά τα πάντα μπορεί να ανατραπούν με την εκδίκαση της προσφυγής Αεράκη στο ΣτΕ, η οποία εκκρεμεί σε αντίθεση με όσα ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων.
Aυτό κάνει γνωστό με γραπτή δήλωσή του ο π. καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Μιχάλης Αεράκης (φωτ.), ο οποίος πάντως εύχεται «κάθε επιτυχία στο έργο το οποίο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η κα Θεοδώρου Ευτυχία».
Ο κ. Αεράκης, με αφορμή τις αναφορές Βάμβουκα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, σχολιάζει ότι οι δηλώσεις του δημάρχου «δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια».
Σύμφωνα με τον κ. Αεράκη, «θα ήταν φρονιμότερο είτε οι συνεργάτες του είτε ο ίδιος ο δήμαρχος να είχαν την πρόνοια να πληροφορηθούν περί της τύχης των αναφερομένων προσφυγών μου ενώπιον της Δικαιοσύνης».
Ο ίδιος εξηγεί ότι «το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει αποφασίσει επί της Αιτήσεως Ακυρώσεως την οποία έχω ασκήσει ενώπιον του ενώ έχει προσδιορισθεί η εκδίκαση της εντός του επόμενου μηνός. Κατά την έννοια αυτή και επειδή τα Δικαστήρια κρίνουν τις πράξεις των “αρχόντων” θα προέτρεπα αυτούς να μη σπεύδουν να βεβαιώνουν για την νομιμότητα των ενεργειών τους πριν ολοκληρωθεί η από τον νόμο προβλεπόμενη διαδικασία η οποία εντέλει θα κρίνει και την νομιμότητα τους. Λίγη υπομονή είναι εντελώς απαραίτητη!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.