Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΠΑΙΔΩΝ

Στο βάθρο ο Μαραγκουδάκης

Αρκετά καλή παρουσία και κατακτώντας ένα μετάλλιo πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του ΑΠΣΝΚ Ανεμος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) που διεξήχθη στην παραλία Πλαταμώνα Πιερίας την περασμένη Κυριακή.

Οι αθλητές του χανιώτικου συλλόγου έλαβαν μέρος στις κατηγορίες παίδων-παμπαίδων και κατέκτησαν την 3η θέση ο Μαραγκουδάκης Παναγιώτης, την 4η θέση ο Χρήστος Κουτσουκλάκης και την 5η θέση ο Ανίκητος Βαρουχάκης. Στην αποστολή συμμετείχε η Γαλανάκη Κωνσταντίνα η οποία όμως δεν αγωνίστηκε λόγω μικρού τραυματισμού, ενώ είχε πολλές πιθανότητες για διάκριση. Προπονήτρια των αθλητών η Αμάντα Λεμοντζόγλου η οποία με τον Ironman Κώστα Βαρουχάκη που συνόδευσε τα παιδιά αγωνίστηκαν στον αγώνα Τριάθλου που έγινε παράλληλα με το παιδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “Super Sprint Battle”.

Το Σάββατο το Aquathlon III  στη Χρυσή Ακτή
Το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Χρυσή Ακτή αγώνας Chania Aquathlon III (κολύμπι-τρέξιμο) και όλοι μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία συμμετοχής σε αγώνα συνδυασμού αθλημάτων ενήλικες και παιδιά (πληροφορίες www.anemoshania.gr).  Τέλος ο ΑΠΣΝΚ Ανεμος συγχαίρει τα παιδιά και την προπονήτριά τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και τις επιτυχίες τους, τους γονείς που τα στηρίζουν στο δύσκολο αυτό άθλημα και ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ Lines-Blue Star Ferries για την διευκόλυνση στις μετακινήσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.