Μουσείο Τυπογραφείας

Στο πλευρό των προσφύγων η ΠΑΕ Ολυμπιακός με εντολή Βαγγέλη Μαρινάκη

marinakis1_0Στο πλευρό των προσφύγων που φτάνουν στον Πειραιά στέκεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο διευθυντής επικοινωνίας των “ερυθρολεύκων”, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο facebook κάνει γνωστό πως με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ θα φροντίσει για τη σίτιση των προσφύγων που φτάνουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

«Με εντολή του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του Καραϊσκάκη θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά στους συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και από τις ζωές τους. Ξεκινάμε το απόγευμα στις 18:30 στην Ε2 του Λιμανιού στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ…», ήταν το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα στο instagram: «Στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση ο Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι παρών! Στεκόμαστε δίπλα στους χιλιάδες συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στον Πειραιά. Καθημερινά μαγειρεύουμε χιλιάδες μερίδες φαγητό στις κουζίνες του “Γ. Καραϊσκάκης”. Βρισκόμαστε δίπλα τους στην Πύλη Ε2 του Λιμανιού. Και συνεχίζουμε»!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.