Μουσείο Τυπογραφείας

Στο Παγκρήτιο για τη… συνέχεια

Στο Παγκρήτιο στάδιο ελπίζει να συνεχίσει σήμερα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αυτό που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες αγωνιστικές, σημειώνοντας ένα νέο θετικό αποτέλεσμα σε βάρος του Εργοτέλη.
Παράλληλα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είναι γεγονός ότι επιζητεί εκδίκηση για τις ήττες -καθώς δεν είναι μόνο αυτή του πρώτου γύρου, αλλά και η περσινή εντός έδρας- από τον συγκεκριμένο αντίπαλο.
Σίγουρα, σε σχέση με το αντίστοιχο παιχνίδι που είχε γίνει στο ξεκίνημα της σεζόν στα Περβόλια, αυτή τη στιγμή, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δείχνει σε μια πιο “φρέσκια” κατάσταση. Ειδικότερα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα τον “σπρώξει” εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αυτή την ευκαιρία δεν θα ήθελε να την αφήσει να περάσει…
Οπως έχουμε γράψει και επιβεβαιώθηκε χθες στην ανακοίνωση της αποστολής από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, εκτός έμεινε ο Νίκος Κουσκουνάς, λόγω τιμωρίας και μένει να φανεί σήμερα εάν η απουσία αυτού του ικανού επιθετικού θα μπορούσε να επηρεάσει την ομάδα.
Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Μουμίν, Σάλιακας, Βρεττός, Κάσσος, Αρναρέλλης, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης και Ρίσκι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.