Μουσείο Τυπογραφείας

Στο επίκεντρο το καταδυτικό πάρκο στον Αποκόρωνα

Το καταδυτικό πάρκο στον Αποκόρωνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Ηρακλείου.

Eνα από τα θέματα είναι η έκφραση άποψης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Καταδυτικό Πάρκο στη θαλάσσια περιοχή «Όρμος Μπρος Γιαλός» Βάμου σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης ΠΕ.ΧΩ.Σ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Αλλά θέματα είναι αφορούν την έκφραση άποψης επί των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, για το Κέντρο εκπομπής της εταιρίας DIGEA-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΕ στα Πλακάλωνα του Δήμου Πλατανιά, για ξενοδοχείο στο Καλάμι Καλύβων, κ.α.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
•Στο μεταξύ, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 3.30 μ.μ. με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Ανάμεσα στα θέματα είναι η εξέταση αιτήσεων μείωσης μισθωμάτων δημοτικών καταστημάτων, ο καθορισμός αντιτίμου για τα προγράμματα ‘Άθλησης του Δήμου Χανίων, ο ορισμός επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών για το έτος 2018, ο ρισμός επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου “Διαμόρφωση δημοτικού ιατρείου μικρών ζώων Δήμου Χανίων” κ.α.
•Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πλατανιά θα διεξαχθεί στο Γεράνι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης: Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Πλατανιά, οικονομικού έτους 2018 και έγκριση του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Πλατανιά, οικονομικού έτους 2018.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.