Μουσείο Τυπογραφείας

Στις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 63χρονου

Για τις 30 Σεπτεμβρίου διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία ενός 63χρονου Κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου που ξεκίνησε να εκδικάζεται το πρωί της Δευτέρας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Στη δίκη υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης με αφορμή την κατάθεση του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας ενός αλλοδαπού εργαζόμενου του θύματος. Η δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιουλίου του 2018.

Οι καταθέσεις ξεκίνησαν με τη σύζυγό του θύματος και το γιο του ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας. Στη συνέχεια κατέθεσε ο ανιψιός του 63χρονου και ο αυτόπτης μάρτυρας, ένας αλλοδαπός εργάτης που δούλευε για λογαριασμό του θύματος στην βοσκή αιγοπροβάτων.

Υπενθυμίζεται ότι, η ανθρωποκτονία είχε σημειωθεί όταν το όχημα του 63χρονου εγκλωβίστηκε από δύο οχήματα, από μπροστά και από πίσω, και ο δράστης κατάφερε στο θύμα από κοντινή απόσταση θανατηφόρες βολές στο θώρακα και στο κεφάλι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.