Μουσείο Τυπογραφείας

Στις 22 Μαΐου η δημοπράτηση από τον ΟΑΚ του αρδευτικού έργου στο Αμάρι

Στις 22 Μαΐου θα γίνει η δημοπράτηση του μεγάλου αρδευτικού έργου στο Αμάρι Ρεθύμνου, δέκα μόλις μέρες μετά την προέγκριση του από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Άρη Παπαδογιάννη.

Πρόκειται για το έργο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ», με προϋπολογισμό 4.800.000 ευρώ το οποίο εντάσσεται στα τομεακά έργα του υπουργείου για στήριξη και επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδογιάννη «οι διαδικασίες από την μεριά του Οργανισμού ολοκληρώθηκαν με ταχείς ρυθμούς, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι με την σωστή συνεργασία, την τεκμηριωμένη διεκδίκηση και την απαραίτητη οργάνωση και αποφασιστικότητα μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, μπορούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα να επιλύονται και οι χρόνοι στα διάφορα στάδια υλοποίησης ενός έργου να βελτιώνονται σημαντικά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.