Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη της ενδοχώρας

3Την ανάγκη να στηριχθεί η ενδοχώρα της Κρήτης αλλά και δομές όπως το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου και το Ιδρυμα Αγία Σοφία που μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου και την ποιοτική του αναβάθμιση, υπογράμμισε σε παρέμβαση που πραγματοποίησε ο πρώην δήμαρχος Καντάνου Ευτ. Δασκαλάκης στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στο Ηράκλειο.
Ο κ. Δασκαλάκης έθεσε το συγκεκριμένο θέμα στην υπουργό Τουρισμού Ελ. Κουντουρά κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον τουρισμό, ενώ άλλοι συμμετέχοντες τόνισαν προς την υπουργό ότι είναι κρίσιμο να ενισχυθούν οι πολιτικές που εστιάζουν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και οι οποίες μπορούν να αναπτυχθούν σε σημαντικό βαθμό στην Κρήτη και ειδικότερα την ενδοχώρα.
Για το πρόβλημα της ερημοποίησης των ορεινών έκανε λόγο και ο δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Αντ. Περράκης σε παρέμβασή του με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Υποδομών Χ. Σπίρτζη. Η ενδοχώρα καλεί σε βοήθεια, η κυβέρνηση ακούει;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.