Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη στους ξεναγούς από το ΚΚΕ

Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ μέσω ανακοίνωσης «χαιρετίζει την σημερινή κινητοποίηση των ξεναγών στο Ηράκλειο και στηρίζει τα αιτήματά τους. Το ΚΚΕ διεκδικεί να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας του εισοδήματος και των δικαιωμάτων του κλάδου των ξεναγών».

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση «στη σημερινή κινητοποίηση παραβρέθηκε κλιμάκιο της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Το κλιμάκιο κάλεσε τους εργαζόμενους στον κλάδο των ξεναγών που βρίσκονται σε δεινή θέση, να μην κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία ενισχύει με κάθε τρόπο τους μεγάλους ομίλους στον τουρισμό, στις μεταφορές και στις επισιτιστικές αλυσίδες, όπως τονίζεται και από την επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ με θέμα «Μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον τουρισμό επισιτισμό και τις μεταφορές»».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.