Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη εθελοντικών ομάδων

perifereia-kritis«Εκπαίδευση και υλικοτεχνική υποδομή θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ως Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας το έργο σας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στους εκπροσώπους των εννέα εθελοντικών ομάδων που συμμετείχαν στην συνάντηση που οργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης, για να καταγραφούν οι ανάγκες των ομάδων και να ενισχυθεί ο πολυτιμος ρόλος τους στην Πολιτική Προστασία και η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης μαζί τους.
Ο Περιφερειάρχης παράλληλα με τα εύσημα που απέδωσε στους εκπροσώπους των ομάδων για το έργο και την προσφορά τους, θύμισε πως η Περιφέρεια αντιμετωπίζει με προσοχή και σοβαρότητα τα ζητήματα πολιτικής προστασίας, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις στήριξης της εκπαίδευσης στελεχών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής ακόμα και στο εξωτερικό.
Υπογράμμισε δε πως η Περιφέρεια είναι διατεθειμένη,μακριά από τα γραφειοκρατικά εμπόδια να φανεί χρήσιμη, οργανώνοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εθελοντές από πιστοποιημένους φορείς. Επίσης, σημείωσε πως όπου είναι εφικτό να υποστηρίξει το έργο των εθελοντικών ομάδων υλικοτεχνική υποδομή, θα το κάνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.