Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη απόρων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αποκόρωνα

1 KOINWNIKOΣε μηνιαία βάση ωφελούνται 370 οικογένειες από το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Αποκορώνου, ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα άτομα ή οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Από την πρόσφατη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αποκορώνου

Από την πρόσφατη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αποκορώνου

Aυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση με αφορμή τις τσάντες αγάπης που έδωσε το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Αποκορώνου, οι οποίες «εκτός από τα βασικά είδη διατροφής για το εορταστικό τραπέζι, συμπεριλάμβαναν συνολικά 750 κιλά κρέας, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χριστόψωμα, παιδικά παπούτσια και δώρα – παιχνίδια για παιδιά ανά ηλικία και φύλο. Τα είδη συσκεύασαν και ετοίμασαν για διανομή, με πολλή όρεξη και αγάπη οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Βάμου».
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις από τον τόπο μας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος, εταιρείες, Σχολεία και Συλλόγους.
Ουσιαστική ήταν η πρωτοβουλία των Ευρωπαίων μονίμων κατοίκων του Αποκόρωνα που, σε συνεργασία με Έλληνες εθελοντές, συγκέντρωσαν 300 δώρα – παιχνίδια (SHOE BOXES), όπως και η προσφορά των Νορβηγών φίλων του Αποκόρωνα για την αγορά 370 ζευγών παιδικών παπουτσιών και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό».
Στη συνέχεια το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” εκφράζει ευχαριστίες προς: Την Τράπεζα Χανίων για την προσφορά κρέατος, την ANEK LINES για προσφορά τροφίμων, τους «Κυλινδρόμυλους Κρήτης», τη ΒΙΟΧΥΜ, τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΒΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, το super market «ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤ», τον φούρνο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – Εμπρόσνερος, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «Μελιστάλακτο», την Ενορία Κάινας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ασή Γωνιάς, Βρυσών, Βατουδιάρη, τον Σύλλογο Γυναικών Γεωργιούπολης, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κόκκινου Χωριού, Κουρνά, Πλάκας, Φρε «Παναγία των Δύο Βράχων», Καλαμιτσίου Αμυγδάλι, τον Σύλλογο Γυναικών Φρε, τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Βάμου, τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλυβών, τους ιερείς του Αποκόρωνα, τους εθελοντές «δημότες αλλοδαπούς και ντόπιους που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο” με συνέπεια και πραγματική διάθεση για προσφορά, καταφέρνοντας να διατηρήσουν τον θεσμό σε πολύ υψηλά επίπεδα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.