Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ

Στην τελική φάση ο Α.Ο. Κύδων

Kydon-PaidesΤην πρόκριση στην τελική φάση (Final six) του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων εξασφάλισε ο Α.Ο. Κύδων, επικρατώντας πριν λίγη ώρα του Ιάλυσου Ρόδου με 52-39 στο ντέρμπι του Γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης που έγινε στο κλ. Μετς (είναι αξιοσημείωτο ότι ανάλογη διάκριση δεν έχει να επιδείξει το χανιώτικο μπάσκετ τουλάχιστον με την τωρινή μορφή διοργάνωσης στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία).

Σήμερα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο Α.Ο. Κύδων θα παίξει (2μμ) με τον Αίολο Μυτιλήνης και θα “σφραγίσει” και τυπικά την 1η θέση (η οποία δίνει την πρόκριση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι 28 Ιουνίου-2 Ιουλίου).

10λεπτα (με πρώτη την ομάδα του Νομού μας): 8-6, 27-19 (ημιχρ.), 40-29, 52-39

Κύδων (Στ. Καρκανάκης): Ηλ. Τσιράκης, Προβατινάκης, Χριστοφορίδης 9 (1), Αντωνίου, Ιορδανίδης, Καπετανάκης 11, Κουτζόγλου 17, Κουτουλάκης 7, Τζιόλας, Μαγγελάκης, Στεφ. Τσιράκης 8, Σειραδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.