Μουσείο Τυπογραφείας

Στιγμές (Επ. 8)

Ο Γιάννης Λυβιάκης καταγράφει ιστορίες και ξεχωριστές στιγμές ανθρώπων που πέρασαν από τα Χανιά

Επεισόδιο 8
Στο 8ο Podcast Στιγμές μιλάμε με τον αγαπημένο ερμηνευτή, συνθέτη και στιχουργό, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο Βασίλης είναι τακτικός επισκέπτης των Χανίων καθώς από εδώ κατάγεται η σύζυγός του, Ελένη Ράντου. Και μας μιλά για τα δικά του Χανιά τα οποία, όπως λέει, έχουν πολύ φως σε κάθε εποχή.

Επεισόδιο 7
Στο 7ο Podcsast “Στιγμές” μιλάμε με την Μελίνα Ασλανίδου.
Τα Χανιά αποτελούν πλέον πόλη της Μελίνας Ασλανίδου η οποία μοιράζεται μαζί μας ξεχωριστές στιγμές και εντυπώσεις.


Επεισόδιο 6
Με καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα το Λασίθι η ηθοποιός και ερμηνεύτρια, Μαριάννα Πολυχρονίδη επισκέπτεται συχνά την Κρήτη με τα Χανιά να είναι στις αγαπημένες της πόλεις.
Τη Μαριάννα Πολυχρονίδη την έχουμε δει σε τηλεοπτικές σειρές όπως: “Της αγάπης μαχαιριά” και “Τα μυστικά της Εδέμ”. Επίσης, η Μαριάννα έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και μουσικές περιοδείες.
Η Μαριάννα μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από τα Χανιά.

Επεισόδιο 5
Στο 5ο Podcast Στιγμές μιλάμε με την τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη. Η Ανδριάνα έχει έρθει στα Χανιά για συναυλίες και μας περιγράφει τις εντυπώσεις της από την πόλη. Μας περιγράφει και ένα απρόβλεπτο όταν σε συναυλία της με τον Κώστα Λειβαδά έφτασε από λάθος στον Κώστα ένα κέικ!

Επεισόδιο 4
Στο 4ο Podcast Στιγμές μιλάμε με την ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει έρθει στα Χανιά όχι μόνο για συναυλίες αλλά και για διακοπές και μας περιγράφει τις εντυπώσεις της.

 

Επεισόδιο 3
Στο 3ο Podcast “Στιγμές” μιλά η μουσικός και συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη. Η Μάρω Θεοδωράκη μοιράζεται μαζί μας αναμνήσεις από τα Χανιά με τον πατέρα της, δημοσιογράφο και ποιητή, στιχουργό της “Ομορφης Πόλης”, Γιάννη Θεοδωράκη.

Επεισόδιο 2
Στο 2ο podcast “Στιγμές” η ερμηνεύτρια Ηρώ Σαία μιλά για την πόλη μας αλλά και για τη γνωριμία της εδώ στα Χανιά με τον σύζυγό της Σταύρο Ξαρχάκο.


Επεισόδιο 1

Στο 1ο podcast “Στιγμές” ο συνθέτης Κωστάς Λειβαδάς μοιράζεται μαζί μας ξεχωριστές στιγμές του από την παλιά πόλη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.