Μουσείο Τυπογραφείας

Στη Βέροια η ποίηση του Βαγγέλη Κακατσάκη

Στη Βέροια η ποίηση του Βαγγέλη Κακατσάκη
Μετά την Κίσαμο και τα Χανιά, στη Βέροια.
Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, και συγκεκριμένα στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών, τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ., θα γίνει η τρίτη  παρουσίαση της νέας, τέταρτης, ποιητικής συλλογής του Χανιώτη δασκάλου – λογοτέχνη Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη με τίτλο «Όπως το ψωμί» και το σύνολο του ποιητικού του έργου.
Διοργανωτές της Εκδήλωσης είναι το Εκκοκκιστήριο Ιδεών, ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας και οι Εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης», με τη στήριξη του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος». Για την ποίηση του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη θα μιλήσουν ο ποιητής Ηλίας Τσέχος και ο Γιάννης Ναζλίδης, ενώ θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας Στέλιος Αλιγιζάκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Εθνικού  Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Αργυρώ Χανιωτάκη – Σμυρλάκη. Η εκδήλωση, που θα πλαισιωθεί με κρητικούς χορούς από μἐλη του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας θα κλείσει με αντιφώνηση του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.