Μουσείο Τυπογραφείας

Σταθερές οι τιμές της βενζίνης

Σταθερές είναι τον τελευταίο μήνα οι τιμές της βενζίνης στα Χανιά. Η μέση τιμή της αμόλυβδης κυμαίνεται γύρω στο 1,65 – 1,66 ευρώ.
Πάντως, οι πρατηριούχοι εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα αύξησης το επόμενο δεκάημερο, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων του αμερικάνικου πετρελαίου και της εμπορικής κόντρας ΗΠΑ – Κίνας που επηρεάζει τις τιμές.
Χθες, όπως μας είπε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Βενζινοπωλών Νομού Χανίων, Γιάννης Δρακακάκης, η τιμή της αμόλυβδης κυμαινόταν από 1,64 έως 1,70 σε πρατήρια απομακρυσμένων περιοχών. Μέσα στην πόλη των Χανίων από 1,64 έως 1,67. Ο ίδιος επισήμανε ότι οι τιμές έχουν σταθεροποιηθεί εδώ και ένα μήνα.
Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αύξησης μέσα στο δεκαήμερο λόγω της μείωσης των αποθεμάτων του αμερικάνικου πετρελαίου και της κόντρας ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα.
Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτηση των “Χ.ν.”, σημείωσε ότι στα Χανιά, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα παραμένουν οι τιμές πιο υψηλές λόγω του μεταφορικού κόστους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.