Μουσείο Τυπογραφείας

«Στα χνάρια του Ερωτόκριτου» στα Ρούστικα Ρεθύμνου

Την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 8:30 το απόγευμα στα Ρούστικα Ρεθύμνης θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Στα χνάρια του Ερωτόκριτου» . Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι David Holton, oμότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Cambringe και Τασούλα Μαρκομιχελάκη, επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης, η ΚΕΔΗΡ, το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Ρουστίκων «Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουστίκων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση «Στα χνάρια του Ερωτόκριτου» την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ώρα 8:30 μ.μ., στα Ρούστικα Ρεθύμνης.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι David Holton, oμότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Cambringe και Τασούλα Μαρκομιχελάκη, επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

Θα συντονίσει ο Αλέξης Πολίτης, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης και πρόεδρος του Ομίλου. Αποσπάσματα του Ερωτόκριτου θα αποδώσει μουσικά ο Αλέξανδρος Αγγελάκης, φυσικός και μουσικός. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η φιλόλογος Αρχόντισσα Παπαδερού – Ναναδάκη θα δωρίσει στον Όμιλο αυτόγραφη επιστολή του Μανόλη Αναγνωστάκη.

Στον ίδιο χώρο θα εκτίθεται η ενότητα «Ο Μανόλης Αναγνωστάκης και η Κρήτη» από την έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Μανόλη Αναγνωστάκη, που παρουσιάστηκε στα Χανιά (χειμώνας 2018-2019)»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.